Ga naar de inhoud
Zolder Realisaties

Ruimte nodig? Haal meer uit je zolder!

Arma Renovatie helpt graag bij het realiseren van jouw wensen zoals meer ruimte. Haal meer uit jouw zolder en bouw het om. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen door een dakkapel of dakraam te plaatsen of de zolder te voorziem van elektriciteit. 

Ook voor andere gewenste renovaties kan je onze specialisten inschakelen. Zo kunnen wij helpen met badkamer of keuken renovaties of een uitbouw realiseren.

Bekijk onderstaande foto’s voor eerdere zolder realisaties of neem direct met ons contact op voor meer informatie.

Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging en werken voor zowel particuliere klanten als kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie kan je bij ons terecht voor diverse realisaties waaronder zolderverbouwingen. Wij helpen graag bij het behalen van jouw droomhuis! Heb jij bijvoorbeeld een rommelzolder en benut je de ruimte niet? Haal er meer uit en schakel ons in. Wij kunnen helpen met een gedeeltelijke en complete zolderverbouwing.

Wij komen met genoegen een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.