Ga naar de inhoud
Muren Realisaties

Ontevreden over de muren van je huis?

De muren hebben een cruciale rol bij de uitstraling van iedere kamer. Wil je niet gehele kamers of je gehele woning verbouwen, maar toch de uitstraling van bijvoorbeeld jouw woonkamer, keuken of badkamer opfrissen?

Arma Renovatie is ervaren met alle type muren. Zo hebben wij ervaring met bijvoorbeeld betonmuren, bakstenen muren, kalkzandsteen en gipsplaten.

Wij helpen je graag met het behalen van de gewenste uitstraling. Weet je nog niet precies waar je naar zoekt? Bekijk naastgelegen muur ideeën ter inspiratie of onderstaand onze foto’s van onze eerdere realisaties.

Genoemd naar lambrusca. Deze variant is een soort houten wandbekleding voor je muren. Het zorgt voor een  extra afwerking en unieke sfeer voor iedere ruimte.

lambrisering

Natuursteen is één van de meest duurzame materialen. Het heeft als voordelen dat het niet snel zal verslijten of beschadigen. 

natuursteen muur

Keramische wandtegels zijn relatief fijn met onderhouden. Daarnaast zijn er op het gebied van uitstraling ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een marmerlook, maar ook voor bijvoorbeeld een natuursteenlook of houtlook.

keramiek tegels

 

Makkelijk op te hangen en zo snel bevestigd aan je huidige muur. Wandpanelen zorgen voor een leuke opfrissing van de uitstraling van je huidige muur. 

wandpaneel hout muur

Met behang kan je weer sfeer brengen in je huis. Behang komt in allerlei soorten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor allerlei levendige en felle kleuren of kiezen voor een leuk patroon. Natuurlijk kan je ook gewoon behang nemen met neutrale en zachte tinten.

muur behangen

Met behang zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast standaard kleuren of patronen kan je zelfs kiezen voor een mooi kunstwerk op de muur. Je kan bijvoorbeeld een panorama view krijgen. Hierbij kan de afbeelding weergeven worden op de volledige breedte van jouw muur.

panorama behang woonkamer

Een muur van beton valt onder een industriële stijl. Dit omvat een muur van ruwe en onbewerkte materialen en zorgt voor een unieke sfeer. Tegenwoordig wordt beton ook vaak gebruikt in combinatie met andere elementen zoals glas en hout. Hierdoor kan een muur van beton ook juist zorgen voor een meer moderne en nette uitstraling.

baksteen muur

before after renovatie
muur demonteren
muur schilderwerk
muur renoveren
nieuwe tegels douche
muur renovatie
muren renovatie schilderen
muren realisatie behangen
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging en werken voor zowel particuliere klanten als kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie hebben wij veel verstand van diverse muurstijlen. Wij kunnen je helpen bij het behalen van de uitstraling die jij zoekt. Naast muur renovaties kan je bij ons ook terecht voor andere projecten.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.