Ga naar de inhoud
Plafond Realisaties

Plafond renoveren of vervangen?

Het kan zijn dat jij jouw plafond geheel vervangen of gerepareerd wilt hebben. Dit kan komen omdat het wellicht verouderd is, je het niet meer mooi vind of als het plafond überhaupt niet meer in een veilige staat is.

Arma Renovatie kan helpen bij het realiseren van het plafond dat jij wilt. Wij hebben ervaring met diverse soorten plafond en kunnen helpen met jouw span-, gyproc- of systeemplafond. Daarnaast hebben wij ervaring met alle laatste trends. Wil jij bijvoorbeeld een plafondverlagingen of spotlight installaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk onderstaande foto’s voor eerdere realisaties van Arma Renovatie of neem direct met ons contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

plafond realisaties
plafond renovaties
nieuw plafond
spotlights plafond
plafond vernieuwen
plafond verlagen
renovatie plafond
spotlights inbouwen
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij zijn werkzaam in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging. Wij werken voor particuliere klanten en kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring met renoveren kan je bij ons terecht voor diverse realisaties. Wil jij je plafond renoveren of geheel vernieuwen? Wij helpen je graag met het behalen van jouw ideale plafond. Hierbij kunnen wij een ‘standaard’ plafond realiseren of bijvoorbeeld spotlights inbouwen of een plafond verlaging installeren.

Interesse? Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.