Ga naar de inhoud
Vloeren Realisaties

Vloeren renoveren of een geheel nieuwe vloer nodig?

Ben je toe aan een nieuwe en frisse uitstraling van je woning? Je hoeft niet gelijk gehele kamers of de volledige woning te verbouwen om dit te behalen. De vloeren hebben namelijk veel effect op de gehele uitstraling en zo kan je alsnog het effect krijgen waar je naar zoekt.

Arma Renovatie is ervaren met alle type vloeren. Zo hebben wij ervaring met onder andere; laminaat, gietvloer, hout, tapijt, tegels en PVC vloeren.

Wij helpen je graag met het behalen van de gewenste uitstraling. Weet je nog niet precies waar je naar zoekt? Bekijk naastgelegen vloer varianten ter inspiratie.

arma renovatie vloer motieven

Gietvloer wordt ervaren als een stijlvolle en modieuze vloertype. Hierbij kan er gekozen worden tussen allerlei kleurvarianten.

Een gietvloer wordt gegoten en krijgt vervolgens een afdeklaag ter bescherming. 

Een voordeel van deze vloertype is het gemak van schoonmaken. Daarentegen heeft het als nadeel dat het niet zomaar verwijdert kan worden. Eventueel kan er wel een andere vloertypen bovenop geplaatst worden.

Kiezen voor een vloer met laminaat heeft als voordeel dat het relatief goedkoop is en makkelijk en snel te plaatsen is. Laminaat bestaat voornamelijk uit hout en wordt afgewerkt met een slijtvaste kunststoflaag ter bescherming. 

Laminaat kan op diverse manieren geplaatst worden waardoor het een heel ander effect geeft. Daarnaast zijn er veel varianten m.b.t. uiterlijke kenmerken. Zo zijn er stijlen met de uiterlijke kenmerken van; tegels, beton, eiken en andere houtsoorten. 

Benieuwd welke manieren voor laminaat plaatsing er zijn? Bekijk onderstaande variaties:

laminaat leggen stijlen

Een echt houten vloer zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling. Op het gebied van onderhoud is het vrij makkelijk. De houten planken kunnen namelijk opgeschuurd en gelakt worden. 

Een eventueel nadeel van een houten vloer is dat dit materiaal kan krimpen en uitzetten afhankelijk van temperatuur en vocht. Hierdoor zal onze specialist bij plaatsing rekening houden met het geschikte moment om zo het ontstaan van kieren en gaten te voorkomen.

Tapijt bekleding als vloer zorgt voor een warme uitstraling. Daarnaast is deze vloertype een zachte ondergrond, wat veel mensen prettig ervaren.

Daarnaast kan je tapijten in allerlei kleuren en patronen vinden. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden is er vrijwel altijd een tapijt die voldoet aan jouw wensen!

Tegelvloeren worden veelal gebruikt in badkamers, toiletten en keukens. Toch hoeft dit niet te betekenen dat deze vloertype niet geschikt is voor andere ruimtes. 

Voordelen van tegelvloeren zijn het gemak in onderhoud en duurzaamheid. Daarnaast is er op het gebied van uitstraling veel mogelijk. 

Een PVC vloer bestaat uit lagen van kunststof. Het is een vloertype die flexibel en goed geleidend is. Hierdoor wordt deze vloertype regelmatig gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Voordelen van PVC vloeren zijn dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte en onderhoudsvriendelijk.

Een vinyl-vloer bestaat uit kunststof en wordt bevestigd d.m.v. lijm aan de ondergrond. Het is een duurzame vloertype en wordt voorzien van een (decoratieve) beschermlaag.

Voordelen van vinyl-vloeren zijn dat ze niet snel slijten en onderhoudsvriendelijk zijn.

Vloeren Realisaties
vloeren woning vernieuwen
vloer renovatie
renovatiebedrijf delft
vloer renoveren
tapijt vervangen vloer
laminaat leggen visgraat
vloeren realisaties
laminaatvloeren
delft renovatie
gietvloer leggen delft
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging en werken voor particuliere klanten en kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie kan je bij ons terecht voor diverse type vloer realisaties. Wij kunnen helpen met restaureer werk en geheel vernieuwen. 

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.