Ga naar de inhoud
Vloerverwarming Realisaties

Vloerverwarming nodig?

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een vloerverwarming. Vloerverwarmingen worden daarnaast vaker als hoofdverwarming gebruikt. Het zorgt namelijk voor een prettige en gelijkmatige verwarming van je woning. Er zijn veel voordelen bij vloerverwarming. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor gelijkmatige verwarming, maar ook voor verkoeling in de warme zomerdagen. Daarnaast zijn zichtbare radiatoren niet meer nodig.

Wat tegenwoordig misschien wel het meest interessant is voor de keuze van overstap naar vloerverwarming is het besparen op gas. Zo wordt er namelijk op deze manier verwarmd door geleiding, straling en convectie warmte. Er zijn twee systemen vloerverwarming; nat systeem (buizen met warm water) en droog systeem (elektrisch d.m.v. verwarmingsfolie).

Wil jij vloerverwarming en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf? Arma Renovatie helpt graag bij de realisatie. Wij hebben jaren ervaring en kunnen helpen met zowel de vloerverwarming als eventuele vloeraanpassingen of vernieuwingen. Zo kan je de gewenste werkzaamheden makkelijk aan ons overlaten.

Bekijk onderstaande foto’s voor eerdere realisaties of neem direct met ons contact op voor meer informatie.

vloerverwarming plaatsen
verwarming vloer plaatsen
verwarming vloer installeren
verwarming vloer
vloerverwarming installeren
vloerverwarming realisaties
vloerverwarming
vloerverwarming voordelen
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft en werkt in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging. Wij bedienen zowel particuliere als kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie kan je bij ons terecht voor diverse realisaties. Zo kan je Arma Renovatie ook inschakelen om jouw vloer geheel of gedeeltelijk te vervangen en te voorzien van een fijne vloerverwarming.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.