Ga naar de inhoud
Uitbouw Realisaties

Meer ruimte nodig? Kies voor een uitbouw van jouw woning.

Arma Renovatie helpt graag bij het realiseren van jouw droomhuis! Wij kunnen hierbij helpen door middel van zowel renoveren als volledig uitbouwen. Je woning laten uitbouwen kan op verschillende manieren worden gedaan. Zo kunnen wij helpen met het realiseren van een dakkapel of dakverhoging, maar ook met bijvoorbeeld een serre of andere uitbouw.

 

Waarom kiezen voor je woning uitbouwen?

Er kunnen diverse redenen zijn voor het kiezen voor een uitbouw. Meestal is de achterliggende reden meer ruimte en goedkoper dan verhuizen. Een uitbouw zorgt ervoor dat je niet hoeft te verhuizen en je in jouw vertrouwde woning en omgeving blijft. Een uitbouw / aanbouw is veelal te realiseren ongeacht het type woning. Dit kan namelijk al worden toegepast bij; hoekwoningen, vrijstaande woningen of bijv. bij een schuur of garage.

Bekijk onderstaande foto’s voor eerdere realisaties of neem direct met ons contact op voor meer informatie.

uitbouw plaatsen
Uitbouw woning
Uitbouw huis
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging en werken voor zowel particuliere klanten als kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie en uitbouw realisaties kan je bij ons terecht met diverse projecten. Wij kunnen je helpen met het behalen van jouw droomhuis! 

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.