Ga naar de inhoud
Trap Realisaties

Specialist in traprenovatie

Wil jij je trap of gehele trappenhuis renoveren of vernieuwen? Laat het over aan een specialist. Arma Renovatie is een ervaren traprenovatie specialist. Wij hebben al veel tevreden klanten en helpen ook jou graag verder met het behalen van jouw gewenste trap.

 

Waarom kiezen voor Arma Renovatie?

Wij hebben ervaring met diverse traprenovaties; open, dichte en split trappen. Daarnaast hebben wij verstand van verschillende ondergronden. Zo werken wij bijvoorbeeld met hout, beton en steen. Arma Renovatie kan helpen bij het plaatsen van diverse trapbekleding; trapmatten, tapijt, marmer, tegels, hout en vinyl. Ook schilderwerk en stucen kan je aan ons overlaten.

 

Bekijk onderstaande foto’s voor eerdere realisaties of neem direct met ons contact op voor meer informatie.

trap restaureren
trap verven
trap renovatie
Arma Renovatie
arma realisatie eerder werk 1

ARMA Renovatie is gevestigd in Delft. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestiging en werken voor zowel particuliere klanten als kleine zakelijke klanten. 

Door onze vele jaren ervaring in renovatie kan je bij ons terecht voor diverse realisaties, waaronder traprenovaties of het geheel vernieuwen van jouw trap. 

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken en een passende offerte voor je te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Neem gerust met ons telefonisch contact op of gebruik ons online contactformulier.